Bestilling

BESTILLING - CHRISTIANIA SKREDDERSØM - SKREDDER I OSLO

Ta kontakt på telefon 472 58 478 eller send en e-post til jan@christianiaskredder.no. Avtal alltid tid først. Lokalet er lite og da slipper man kø og ventetid. Fint om du har en idè om hvordan du ønsker ditt antrekk. Daglig leder kan hjelpe deg.

Møter vanligvis kunder i Trondheimsveien 11 fra kl 10.30 til 18 mandag - fredag. Lørdag til kl 16. Ta med deg bukser som sitter noenlunde bra (ikke joggebukser eller shorts). Leveringstid er ca en måned. I "nødstilfeller" har vi levert på to uker.

Alle avbildede modeller i vår katalog fås i de fleste farger og stoffer. Du kan selv designe klærne, så lager vi dem for deg. "Kvantumsrabatt" ved flere personer er dessverre ikke mulig siden hver ordre er individuell og spesiallaget.

Kjøpsbetingelser
- 50% av samlet sum betales som forskudd/ depositum før ordren iverksettes. Ordren anses som bindende når depositum har kommet på konto.
- Levering innen fire uker. Si fra om du har en deadline (bryllup, utenlandsreise etc).
- Sluttsum betales ved levering. Dvs restbeløpet må være på konto før klærne tas med.

Tilpassing:
Når du prøver klærne, må det ofte justeres litt her og der. Dette er inkludert. Om det ikke kan rettes, forbeholder vi oss retten til å lage nye klær. Har kunden fått levert det han har bestilt, etter sine mål og i ønsket farge og design, anser vi vår del av avtalen som overholdt.For deg som vil ha noe spesielt