Bestilling

BESTILLING - CHRISTIANIA SKREDDERSØM - SKREDDER I OSLO

Ta kontakt på telefon 472 58 478 eller send en e-post til jan@christianiaskredder.no. Avtal alltid tid og sted først. Fint om du har en idè om hvordan du ønsker ditt antrekk. Daglig leder kan hjelpe deg.

Møter vanligvis kunder i Trondheimsveien 11 fra kl 11 til 18 mandag - lørdag. Deler lokale med Din Skredder (omsying, retting av klær). Ta på/ med deg bukser som sitter noenlunde bra (ikke joggebukser eller shorts). Leveringstid er ca en måned. I "nødstilfeller" har vi levert på to uker.

Alle avbildede modeller i vår katalog fås i de fleste farger og stoffer. Du kan selv designe klærne, så lager vi dem for deg.

Kjøpsbetingelser
- 50% av samlet sum betales som forskudd/ depositum før ordren iverksettes. Ordren anses som bindende når depositum har kommet på konto.
- Levering innen fire uker. Si fra om du har en deadline (bryllup, utenlandsreise etc).
- Sluttsum betales ved levering. Dvs restbeløpet må være på konto før klærne tas med.

Tilpassing:
Når du prøver klærne, må det ofte justeres litt her og der. Dette er inkludert. Om det ikke kan rettes, forbeholder vi oss retten til å lage nye klær. Har kunden fått levert det han har bestilt, etter sine mål og i ønsket farge og design, anser vi vår del av avtalen som overholdt.For deg som vil ha noe spesielt